ACTUALITAT  COPA  PRIMER EQUIP

El rival del València en els huitens de Copa del Rei

Per Vicent Burguete · 07 Gener, 2023

El València acaba de conéixer el rival de Copa del Rei en huitens de final. Serà l’Sporting de Gijón, equip de segona divisió. L’Sporting arriba després de imposar-se per 2-0 a un rival de primera divisió, e Rayo Vallecano.

El València arriba amb tota la il·lusió del món després d’arribar a la final de la Copa del Rei en l’edició de l’any passat. Enguany busquen repetir exactament el mateix resultat de la mà de Gennaro Gattuso i, per això, hauran de superar a l’Sporting en estos huitens de final.

Funcionament de la competició

Com ja va ocórrer en les anteriors dos edicions de la copa, els partits fins a semifinals seran a partit únic i es jugaran en el camp del rival de menor categoria i en el cas que siguen dos equips de primera, a través de sorteig. En el cas que hi haguera empat al final dels 90 minuts, hi hauria pròrroga i si no penals.

Està previst que l’eliminatòria siga la setmana del 17,18 o 19 de gener, després de la Supercopa d’Espanya.