ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

El requisit de Peter Lim perquè arriben jugadors

Per Blanquinegres · 07 Agost, 2023

El València C.F té marge i ara mateix es troba en disposició de poder tancar com a mínim dos operacions en menys de 24 hores si existira voluntat. Amb les eixides de Yunus i Cavani, i en les pròximes hores de Marcos André, el València tindria un marge en el Joc net Financer de prop de sis milions d’euros.

És per això que podria tancar les arribades d’Amallah i Sergi Canós sense cap tipus de problema. Les operacions es troben avançades i simplement és donar l’ “ok” definitiu d’Amallah i posar un poc de diners damunt de la taula per a fer-se amb els serveis de Canós.

L’operació de Rafa Mir també es podria fer, encara que el Sevilla no posa facilitats. No obstant això, malgrat la situació econòmica en la qual es troba el club, Lim no vol invertir pràcticament res en fitxatges.

Amallah i Canós podrien estar a València pagant una quota que, entre els dos, no arriba al mig milió d’euros més el salari. I eixa és la major prova que ara mateix no existeix pressa a 4 dies de l’estrena de la competició de lliga enfront del Sevilla.

Ara mateix no existeix velocitat ni agilitat real. Arribaran jugadors, sí. Però no s’ha vist rapidesa en una pretemporada en la qual havien més necessitats que mai.

Segons ha informat el periodista Nacho Sanchís, Lim està esperant més eixides per a que puguen vindre jugadors. És a dir, si no ix cap jugador abans del divendres, Lim no no autoritzarà cap tipus d’incorporació per la que el València tinga que invertir diners. 

La clau està en Castillejo i Racic. Són dos jugadores descartats per part de Baraja, amb salaris importants, però que no han trobat acomodament en cap equip. Castillejo, per exemple, descarta completament l’opció de l’Espanyol. No serà gens fàcil accelerar el mercat en els pròxims dies.