Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Baraja:

Jorge Olmos , 17/03/2023

Baraja: "Ni he parlat amb Lim ni em preocupa"

ACTUALITAT

ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

El requisit de la policia perquè l’autobús puga entrar per l’Av Suècia

Per Alex Alfaro · 01 Març, 2023

L’associació Libertad VCF va presentar a principis de setmana, per a ser més concrets dilluns passat, la documentació necessària a la subdelegació del Govern a València la possibilitat de manifestar-se de nou en la prèvia del partit enfront de l’Osasuna.

La idea de l’associació és que la concentració es duga a terme de la mateixa manera que en l’última ocasió. Manifestació des de les 20.00 fins a les 21.00, hora en la qual començarà el partit. A priori no hauria d’haver-hi cap tipus de problema perquè de nou la Subdelegació del Govern done el vistiplau.

No obstant això, abans de la concentració tindrà lloc la rebuda a l’equip. En les últimes dos ocasions els jugadors han hagut d’entrar pel carrer Joan Reglá i no per l’Avinguda Suècia com és habitual.

Segons informen diferents fonts policials, una cosa que beneficiaria al fet que els jugadors pogueren entrar per l’Avinguda Suècia és que no es convoque cap manifestació amb anterioritat com pot ser el cas dels Ultra Yomus.

A més, cal recordar que en les més de 6 manifestacions que ha liderat Libertad VCF no hi ha hagut cap mena d’episodi violent i no hauria d’haver-hi cap tipus d’impediment perquè es poguera rebre a l’equip amb una actitud pacífica i que per tant puga entrar per l’Avinguda Suècia.

El València ja ha mantinguts diferents reunions amb la Policia Nacional i està tractant d’aconseguir que en el pròxim partit tinguem una rebuda com demana la situació. No obstant, és una situació que pot canviar fins a l´últim moment.