Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Baraja analitza la contundent victòria davant l'Atleti

Joan Marc García , 16/09/2023

Baraja analitza la contundent victòria davant l'Atleti

ACTUALITAT
Rubén Baraja:

Sergio Botella , 01/09/2023

Rubén Baraja: "Estic desitjant que el mercat acabe ja"

ACTUALITAT

ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

El representant de Cavani i Corona es veuen les cares

Per Alex Alfaro · 01 Juny, 2023

La planificació esportiva del València, que encara no té la permanència assegurada matemàticament, continua bloquejada pel que fa a decisions estructurals sobre el futur immediat de la plantilla. En l’última reunió que van mantindre els principals executius a Singapur, fins on van viatjar la presidenta Layhoon; el director corporatiu, Javier Solís; i el director tècnic, Miguel Corona, es van tractar els dos possibles escenarisCavani vol seguir, encara que hi ha dos ‘però’. El primer té a veure amb el lloc de l’equip. Les opcions que el València descendisca són remotes, però n’hi ha.

 

Ni el futbolista no es veu jugant en Segona ni el club podria assumir la seua fitxa en cas de desfeta esportiva. I hi ha una altra qüestió que, de moment, és residual però que pot convertir-se en fonamental. El davanter uruguaià ha perdut protagonisme des de l’arribada de Baraja a la banqueta.

Així que una part important de la decisió de club i del propi futbolista estarà relacionada amb les opcions de joc que li done el tècnic el pròxim curs. I ara mateix no es pot aventurar quin entrenador tindrà el València en la temporada 2023-24.

El germà i representant de Cavani està a València on es reunirà amb el club, Corona i Lay Hoon, per a conéixer la idea de l’entitat per a la temporada 2023/24, segons ha informat Tribuna Deportiva. A més, Héctor Gómez ha transmés que el club valora tots els escenaris possibles, inclosa la carta de llibertat.

De moment eixa reunió no s’ha produït i únicament ha sigut una xicoteta salutació. La reunió formal entre ambdos parts es produïra una vegada se sàpida en quina competició jugará el València la pròxima temporada.