ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

El Reial Madrid s’interessa en Cancelo

Per Blanquinegres · 17 Febrer, 2023

Durant l’últim mercat hivernal, Joao Cancelo va decidir abandonar el Manchester City a la búsqueda de més minuts. Dimarts passat, després de la victòria del Bayern enfront del PSG, el lateral va atendre a Movistar+ i va recalcar que no té cap problema amb Pep Guardiola i que la seua eixida es deu únicament al fet que no se sentia important en el conjunt anglés.

“És mentida que em vaig barallar amb Guardiola. No em sentia important en l’equip en els últims partits. Vaig parlar amb el míster i també va estar d’acord. I al costat del club decidim que havia de marxar-me, que era el millor per a mi. M’agraden les noves oportunitats, no és contra el City. Crec que en el City he fet el pas per al nivell al qual volia arribar, allí em vaig convertir en el jugador que soc hui. Li estic agraït tant a Pep com al club perquè em van donar tot. La meua filla va nàixer en Mánchester i és un club que mai oblidaré. I qui sap, en el futbol mai se sap i al final de l’any puc tornar”, va revelar el futbolista portugués.

Ràpidament, el seu representant, Jorge Mendes, va iniciar la búsqueda d’un nou equip per a Cancelo, qui va ser oferit a diversos clubs, inclòs un Reial Madrid que, segons The Athetic, va oferir quedar-se cedit al lateral fins a final de temporada amb una clàusula de compra de 30 milions fixos més altres 20 quilos en variables. Una proposta que va ser rebutjada pel City i de la qual el jugador lusità diu no saber res; encara que reconeix que, en aquest cas, és un plaer que els madridista es fixen en ell.