Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Baraja analitza la contundent victòria davant l'Atleti

Joan Marc García , 16/09/2023

Baraja analitza la contundent victòria davant l'Atleti

ACTUALITAT
Rubén Baraja:

Sergio Botella , 01/09/2023

Rubén Baraja: "Estic desitjant que el mercat acabe ja"

ACTUALITAT

ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

El Reial Madrid paralitza l’arribada de Ceballos al València CF

Per Josep Prats · 27 Gener, 2020

L’arribada de Ceballos al València CF és difícil que es produïsca. El club del qual és propietat el jugador andalús, el Reial Madrid, no vol reforçar a un equip que lluita en les posicions altes de la lliga i que, a més, pot creuar-se en qualsevol eliminatòria de Copa, així ho ha informat Marca. La primera elecció del València és la d’este jugador, sumant-se al hàndicap que Celades ja el coneix de la seua etapa a la selecció sub21.

Malgrat la negativa del Reial Madrid, el conjunt de Mestalla no ho dona tot per perdut, però sap que estarà difícil. El jugador sevillà vol eixir de l’Arsenal, i el seu primer destí serà el Reial Madrid fins que no s’arribe a un acord amb un altre club. El Betis també s’ha interessat per ell, és a dir, tornaria a la que va ser la seua casa.

Emery va demanar a Ceballos el passat mercat estival, però les coses no li anaren bé, cosa que va provocar la seua destitució. A més, el jugador andalús va patir una artiga fibril·lar i ha estat 7 setmanes de baixa. Després de recuperar-se, Arteta no ha comptat amb ell.