Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Baraja analitza la contundent victòria davant l'Atleti

Joan Marc García , 16/09/2023

Baraja analitza la contundent victòria davant l'Atleti

ACTUALITAT
Rubén Baraja:

Sergio Botella , 01/09/2023

Rubén Baraja: "Estic desitjant que el mercat acabe ja"

ACTUALITAT

ACTUALITAT  

El Reial Betis s’interessa per Samu Lino

Per Manel Rumbau · 28 Juliol, 2023

L’Atlètic de Madrid és un dels equips espanyols que més s’està movent en el mercat de fitxatges i entre les seues altes destaquen jugadors com César Azpilicueta, Caglar Söyüncü i Javi Galán. Amb l’entrada de nous jugadors a la dinàmica de Simeone, el conjunt madrileny busca eixida a diversos jugadors entre els quals figura Samuel Lino, exjugador del València.

L’equip presidit per Enrique Cerezo ha comunicat al jugador brasiler que no comptarà amb una gran quantitat de minuts durant la pròxima temporada, pel qual la solució passa per l’eixida del futbolista. Entre les opcions que maneja l’Atlètic de Madrid passen la venda de Samu Lino i, també una nova cessió.

El València està atent als moviments del brasiler i podria pescar de nou al jugador per a la pròxima temporada amb Baraja al capdavant de l’equip. Aquesta temporada va disputar 41 partits amb uns registres de 8 gols i 2 assistències. 

No obstant això, segons ha informat Gonzalo Tortosa d’El Chiringuito, el Betis es troba interessat en incorporar Samu Lino mitjançant una cessió amb opció de compra. El problema dels sevillans ací es que necessiten reactivar l’operació eixida per tal de donar entrada a altres jugadors. Per tant, fins que açò no siga possible, l’operació del jugador brasiler està parada.

Tot i això, es una de les opcions preferides dels andalusos de cara a reforçar l’atac per a la pròxima temporada.