Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Baraja analitza la contundent victòria davant l'Atleti

Joan Marc García , 16/09/2023

Baraja analitza la contundent victòria davant l'Atleti

ACTUALITAT
Rubén Baraja:

Sergio Botella , 01/09/2023

Rubén Baraja: "Estic desitjant que el mercat acabe ja"

ACTUALITAT

ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

El rei de Qatar és aficionat del València CF

Per Blanquinegres · 14 Juny, 2023

A la ciutat de València és impossible estar avorrit i que no isquen notícies cada dia més estranyes. En la capital del Túria ha finalitzat la temporada on hi ha hagut una major tensió social respecte al màxim accionista després d’estar molt prop de baixar a segona divisió.

Tot això ha provocat que des de diferents sectors emergira la informació de diferents compradors interessats en el club.

La venda de les accions per part de Peter Lim, el dia que ocórrega, serà segurament la notícia de la dècada en el valencianisme. És el moment que el valencianisme espera amb ganes i l’única esperança que hi ha en l’horitzó perquè canvie la situació actual.

Però tot això és un tema que depén únicament de Peter Lim. Fins que no canvie d’opinió no serà possible eixe  canvi accionarial a no ser què es produïra, encara que sembla molt poc probable, un moviment polític que duga a terme un mecanisme que aconseguisca llevar-li les accions a Peter Lim.

No obstant això, en les últimes setmanes comença a evolucionar i canviar la versió que els treballadors del club a València donen referent a una possible venda de les accions per part de Peter Lim.

Sens dubte és un gran canvi perquè en els últims anys, qualsevol informació relacionada amb la venda de les accions per part de Lim sempre anava acompanyat per un: “Peter Lim no ven, no hi ha ningú que puga posar els diners suficients, que isca algú i pose damunt de la taula eixos diners”.

L’última notícia que hem tingut sobre aquest tema s’ha produït en El Chiringuito d’Atresmedia. Sempre segons la informació del company Edu Aguirre, el nou propietari del Manchester United, Jassim bin Hamad Al Thani, és aficionat del València C.F. No obstant això, assegura que no té intenció de fer una oferta per a fer-se amb la majoria accionarial del club.