ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

La tornada de Nico González es fixa per al mes de març

Per Vicent Burguete · 17 Febrer, 2023

El València Club de Futbol afronta els últims mesos de competició amb la clara missió de la salvació i amb més dificultats que mai. Una d’estes dificultats és el fons d’armari de la plantilla, ja que l’equip manca en algunes de les posicions i, a més, no es va reforçar al mercat d’hivern quan tot indicava que era el que necessitava l’equip.

Superat el mes de gener i amb una sèrie de partits complicats en el calendari, el VCF està obligat a fer, per extrema necessitat, grans actuacions durant el mes de febrer i març per a, d’esta forma, sumar tots els punts possibles per tractar d’allunyar-se del descens.

Front este escenari, Rubén Baraja i el seu cos tècnic saben que és clau tindre al màxim nombre de futbolistes disponible i, per això, tenen grans esperances en Nico González. La recuperació del jugador gallec està marxant millor del que s’esperava i el jugador ja veu de forma més propera el moment de poder ajudar a l’equip. Segons ha informat Conrado Valle a ‘Diario AS’, la data per a la tornada de Nico González que s’ha fixat és la de l’11 de març.

El migcampista podria retallar en tres setmanes el seu procés de recuperació i la seua intenció és aplegar al partit front CA Osasuna, que es disputarà el pròxim 11 de març a Mestalla. D’esta forma, Rubén Baraja recuperaria a una peça clau per afrontar el tram final de temporada i sumaria efectius al mig del camp, una d’eixes posicions que es veuen principalment afectades per l’escassesa de jugadors a l’equip.