ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

El rècord difícil d’igualar que ha aconseguit Justin Kluivert

Per Javi Richart · 27 Novembre, 2023

Cap jugador pot dir que ha anotat gol en les sis grans lligues europees, excepte un. Eixe és el rècord que va aconseguir Justin Kluivert el passat dissabte en la victòria de l’AFC Bournemouth per 1 a 3 davant el Sheffield United, com va informar La Media Inglesa. L’exjugador del València CF va fer el segon gol del seu equip, que va significar una fita que ningú ha aconseguit fins ara.

Kluivert ha fet gol a les 6 lligues més importants d’Europa. El primer va ser a Països Baixos amb l’Ajax d’Amsterdam, on va fer les seues millors xifres golejadores. Després va donar el pas a Itàlia amb l’AS Roma, però no va encaixar de la millor manera.

A Alemanya amb l’RB Leipzig va passar una temporada grisa també, i a la temporada següent va retrobar sensacions a França amb l’OGC Niza amb millors xifres de gols i assistències. A l’última campanya va fer 6 gols al València, on va ser important per a Gatusso i Baraja. L’holandés volia quedar-se a Mestalla, però l’alt cost del seu fitxatge i la mala situació econòmica del conjunt che no van fer possible l’operació.

Per això, el fill de Patrick Kluivert va posar rumb cap a Anglaterra per debutar a la Premier League amb l’AFC Bournemouth. Amb el conjunt anglés ha jugat 10 partits en l’inici de lliga, i l’únic gol que ha fet ha sigut aquest cap de setmana, que ha significat un rècord molt difícil d’igualar. Altres jugadors com Jovetic ja havien fet aquest rècord, però en les 5 grans lligues. Ara és l’ex del València el que ha superat la fita.

Mira el gol que li ha donat el rècord a Kluivert