ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

El rècord de Mamardashvili al València

Per Javi Richart · 16 Octubre, 2023

Giorgi Mamardashvili s’ha convertit en un fix per a Rubén Baraja des d’abans de l’arribada del tècnic asturià. El porter georgià va arribar sense fer massa soroll, però ara és una peça clau per al València CF. El seu progrés ha sigut així fins al punt que ha superat el rècord d’una llegenda del València com Santiago Cañizares.

Segons informa Marc Escribano a Las Provincias, Mamardashvili ja du 51 partits consecutius com a titular amb el conjunt che. D’aquesta forma, supera a Cañizares (45) com el porter amb més titularitats seguides al València CF en el segle XXI. 

El porter gallec va aconseguir aquesta fita al principi d’aquest segle l’any 2000. Des d’aleshores, han passat porters com Diego Alves, Neto o Cillessen, però cap ha tingut la continuïtat de Mamardashvili. Un rècord que ha aconseguit el georgià també en gran manera per la falta de competència a la porteria. La temporada passada amb la lesió de Jaume Doménech i l’arribada de Iago Herrerín, qui tan sols va jugar 12 minuts en Copa del Rei.