ACTUALITAT  

El Real Madrid s’emportarà entre 9 i 11 jugadors de l’Acadèmia valencianista la pròxima temporada

Per Marc Santiago · 04 Maig, 2023

El València sempre ha tingut una Acadèmia i unes categories inferiors de molt alt nivell, sent la quarta millor valorada d’Espanya i una de les que més jugadors aporta a tot el futbol professional.

El mateix València aposta molt pels jugadors de la casa, com per exemple GayàLato o Carlos Soler entre altres, peces fonamentals en els últims anys, inclús actualment Javi Guerra, Diego López i Alberto Marí, els quals estan rendint a un molt bon nivell i estan ajudant l’equip en aquests partits tan complicats per aconseguir l’objectiu de la salvació.

La mala notícia és que per a la pròxima temporada pareix que el Real Madrid s’emportarà entre 9 o 11 jugadors de l’Acadèmia valencianista, suposant això un número molt gran de xiquets que, en un futur, podrien haver aplegat a jugar amb el primer equip i que podrien haver sigut jugadors importants.

Una altra mostra de la mala gestió que tenim amb Meriton, ja que sobre ells dir que li donaven molta importància a les categories inferiors i que volien fer un equip que es basara de jugadors de la cantera, el que estan fent és deixar que aquests possibles futurs jugadors del València se’n vagen a un club rival.