Sin categoría  

El Rayo Vallecano pensa que el València ja té tancat el seu nou porter

Per Blanquinegres · 11 Maig, 2024

El València CF està prop d’assegurar la firma del porter Stole Dimitrievski com a part del seu equip, però l’acord està subjecte a unes certes condicions. Encara que el pacte verbal entre el jugador i el club ha sigut ben rebut, encara no s’ha formalitzat per escrit degut a la reticència de Peter Lim per a autoritzar qualsevol moviment de contractació.

L’acord entre Dimitrievski i el València inclou els anys de contracte i el salari del jugador, però està condicionat a una ràpida venda de l’actual porter titular, Giorgi Mamardashvili. El macedoni ha donat marge al València perquè puga realitzar este moviment, però si la venda de Mamardashvili es retarda, Dimitrievski podria renovar amb el seu club actual o buscar altres opcions.

Malgrat rebre ofertes temptadores d’equips a Aràbia, Dimitrievski prefereix unir-se al València i mantindre’s en l’elit del futbol europeu. No obstant això, no esperarà indefinidament al club che més enllà de l’expiració del seu contracte amb el Rayo Vallecano que finalitza el 30 de juny.

D’altra banda, la venda de Mamardashvili no sembla imminent, ja que el València està fermament decidit a no desprendre’s del porter per un preu inferior als 30 milions d’euros. Encara que el Newcastle ha mostrat interés en el jugador, encara no ha presentat una oferta formal que satisfaça les expectatives econòmiques del club espanyol.

L’opinió del Rayo Vallecano

Segons ha informat el Diario AS, el Rayo sospita que Dimitrievski té un acord amb algún club i pensen que el València és qui té més paperetes. No obstant, el València ha informat que no té capacitat de firmar cap preacord sense el vistiplau de Singapur.