La millor informació del ValènciaCF en valencià

El Rayo Vallecano fica preu a les entrades per al partit davant el València
,

El Rayo Vallecano fica preu a les entrades per al partit davant el València

COMPARTIR

Després de la victòria per 5 gols a 1 davant el Getafe, el València visitarà l’estadi de Vallecas per a jugar davant el Rayo Vallecano. L’equip de Gattuso buscarà guanyar el primer partit fora de casa de la temporada. Al davant, tindrà al Rayo Vallecano, el qual va perdre en el minut noranta davant Osasuna. 

Ara mateix, el València acaba de confirmar a través de la seua pàgina web que ja estan a la venda les entrades del Rayo Vallecano – València per a la zona visitant. El preu és de quaranta euros. Una xifra prou elevada. 

El termini per a comprar entrades

Per a poder comprar les entrades, els socis podran fer-ho a partir del 5 de setembre a les 14.30 hores fins al 6 de setembre a les 23.59 hores. Després d’això, el públic general podrà comprar-les a partir del 7 de setembre a les 00.00 hores fins al mateix dia a les 23.59 hores o fi d’existències.

Una vegada efectuada la compra, la recollida d’entrades es realitzarà en les taquilles del Camp de Mestalla els dies 7 i 8 de setembre de 9:00h a 14:00h. Serà necessari presentar el resguard de compra i el DNI.