La millor informació del ValènciaCF en valencià

El Rayo fa una oferta per a fitxar a Marcos André i a Manu Vallejo
,

El Rayo fa una oferta per a fitxar a Marcos André i a Manu Vallejo

COMPARTIR

El València està treballant en l’operació eixides per a poder incorporar a tots els futbolistes que té damunt la taula. Després d’oficialitzar la incorporació d’Özkacar, el club che tracta de sumar també a la plantilla a Bryan Gil, André Almeida i Edinson Cavani. L’uruguaià seria la incorporació estrela d’este mercat d’estiu.

Eixides

Perquè arribe un davanter ha d’eixir un altre, i ara mateix ni Marcos André ni Maxi ho han fet. El primer té ofertes, però vol quedar-se al club, mentres que el segon està més dispost a abandonar l’entitat blanquinegra, però no han arribat ofertes convincents per ell, per tant, el València aposta per continuar esperant.

2×1 del Rayo

En este context, segons Ser Deportivos Valencia, el Rayo Vallecano ha realitzat una oferta conjunta per dos futbolistes del València: Marcos André i Manu Vallejo. Els dos davanters no comptaren amb molts minuts la passada temporada i podrien trobar a Vallecas els minuts que necessiten per a tornar a sentir-se futbolistes.

L’oferta en cap cas superarà els 5 milions d’euros, motiu pel qual el club che hauria d’assumir pèrdues, però tindria capacitat per a afrontar la incorporació d’Edinson Cavani, que ara mateix il·lusiona i molt a l’afició che.