ACTUALITAT  FITXATGES  

El Racing de Ferrol ja busca substitut per a Carlos Vicente, que té al València com a prioritat

Per Joan Marc García · 05 Desembre, 2023

El conjunt gallec ha activat el seu radar en busca d’un reemplaçament per al seu destacat jugador, Carlos Vicente, qui ha acaparat els focus aquest últim cap de setmana amb un gol crucial en la victòria front l’Albacete (5-4).

Segons Relevo, el Valencia CF ha emergit com la principal preferència de Carlos Vicente. El jugador estaria disposat a comprometre’s amb l’equip de Mestalla si se li ofereix un precontracte al gener per unir-se al club al juny. Tot i que hi ha acord en la durada del contracte, que s’estendria per 3 anys, encara persisteix una discrepància pel que fa al salari.

El Celta de Vigo no ha descartat sumar-se a la puja per Carlos Vicente durant el gener, la qual cosa afegiria una nova dimensió a la competència pels seus serveis. Mentre tant, altres equips com Villarreal i Osasuna es mantenen al marge de la puja en aquest moment. El Villarreal busca un perfil potser més alt, mentre que Osasuna està més enfocat en les eixides que en les arribades.

No obstant això, la imprevisibilitat del mercat, sobretot durant al d’hivern, pot generar una cadena que provoque que la clàusula assequible de 600.000 euros de Carlos Vicente siga irresistible per a més d’un club que busque un perfil paregut.

Inclús el Getafe, segons Relevo, ha assenyalat a Carlos Vicente com una alternativa en cas que sorgisca l’oportunitat a causa de moviments imprevistos en el mercat de fitxatges. L’incertesa rodeja el futur de Carlos Vicente mentre els clubs de La Liga el continuen vigilant de prop, preparats per actuar si la situació s’inclina a favor seu en aquest mercat hivernal.