ACADÈMIA GLOVAL  CRÒNIQUES  VCF MESTALLA

El Puchades torna a somriure junt al Mestalla (4-1)

Per Blanquinegres · 29 Octubre, 2016

El VCF Mestalla de Curro Torres va tornar a la senda de la victòria davant el seu públic. La víctima del cap de setmana va ser el Gavà que res va poder fer frenar l’ímpetu dels blanquinegres que només van buscar agradar-se des dels primers instants de l’encontre.

Com un cicló, així va començar el Mestalla que al minut quatre del partit ja avisava de les intencions que tenia en l’àrea blaugrana. Increïblement les ocasions es succeeixen pero el gol no acaba d’arribar. La sensació de perdonar i pagar no es palpava en la grada perquè els catalans demostraven els motius de la seua posició classificatòria. Finalment al 25 de la primera meitat, Eugeni aprofitava una errada visitant i filtrada cap a Aridai una pilota que deixava al davanter canari en un clar ú contra ú davant Craviotto que el ‘7’ blanquinegre no desaprofitava. El Mestalla per fi s’avançava al lluminós.

Ampliar les diferències era només qüestió de temps o minuts, però Craviotto ho evitava com quan Eugeni des de fora de l’àrea provocava l’estirada del porter. La que no va poder evitar va ser l’altre ú contra ú davant Nacho Gil amb tir creuat que suposava el 2 a 0. L’assistència alliberadora de Jordi Sánchez suposava pràcticament la totalitat del gol. El Mestalla era amo i senyor de l’encontre sense patir cap problema.

L’inici de la segona part no es preveia massa complicada per als locals, però als 10 minuts el Gavà era capaç, prèvia errada del Mestalla de retallar al marcador. Boris sense massa oposició batia a un Sivera descolocat. Este nou marcador (2-1) duia al rècord el partit davant l’Ebro. Eixe gol va minvar la moral de la tropa que no trobava el ritme amb el que no posar en perill la victòria momentània que s’estava a bastant.

Amb els canvis Curro Torres buscava un canvi de tendència, Soler, Mir i Cifu eren les eleccions de refresc amb les que buscar una marxa més al terreny de joc.

Quan el Gavà podia arribar a confiar en entrar al tram final del partit de forma igualada, Rafa Mir feia desaparèixer eixa idea del cap de tots. El jove davanter valencianista superava a Craviotto amb un precís xut des de fora de l’àrea amb cama esquerra a passada de Carlos Soler. Ja en temps de descompte, Cifu segellava la victòria fent el quart gol de la vesprada.

El xiulit final del col·legiat aragonès certifica si hi havien dubtes la gran victòria blanquinegra que fa que per una setmana més es mantinga en les posicions de previlegi de la taula classificatòria del grup tercer de la Segona B.