La millor informació del ValènciaCF en valencià

El PSG s’interessa per Carlos Soler
,

El PSG s’interessa per Carlos Soler

COMPARTIR

L’operació vendes continua al València Club de Futbol. El club che necessita desfer-se de futbolistes per a realitzar totes les incorporacions que s’ha plantejat, i entre elles ja hi ha noms propis com Koba Koindredi o Manu Vallejo. El primer ho té pràcticament fet amb l’Oviedo, mentres que Vallejo compta amb interessos d’equips de la part baixa de primera i dels grans de segona.

Sense oferta

No obstant això, segons Tribuna Deportiva, el València ha rebut un nou interés per un dels seus jugadors. El PSG ha mostrat activitat per Carlos Soler, tot i que encara no ha presentat una oferta oficial, però sí que és possible que ho faça abans que finalitze el mercat. Soler acaba contracte la pròxima temporada i una venda podria ser una solució a la seua situació.

Cartell internacional

Des de París pensen que han de reforçar el centre del camp i ‘Carlitos’ pot ser un dels escollits. El migcampista del València és un habitual a les llistes de Luis Enrique i amb Espanya ha realitzat grans partits, per tant, s’entén que tinga cartell internacional i que equips com el París Saint Germain s’interessen per la seua situació.