ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

El PSG ja escolta ofertes per Soler

Per Alex Alfaro · 12 Abril, 2023

El PSG ja planifica la temporada 23/24. Caure eliminats de la Champions League en els huitens de final va suposar un dur colp a nivell esportiu per a l’equip francés, que per segon any consecutiu ha fracassat en el seu intent d’alçar l”orelluda’ amb el Messi, Mbappé i Neymar en el mateix equip.

Ara baix el treball de Luis Campos, l’equip ja està pensant en el projecte esportiu del pròxim curs. Messi acaba contracte, Neymar sempre està en la rampa d’eixida i Mbappé malgrat tindre assegurada la seua continuïtat ve de qüestionar el treball a nivell intern de nou assenyalant-li com a figura per a liderar el projecte en solitari.

En aquest sentit publica RMC Sport que els espanyols Carlos Soler i Fabián Ruiz poden ser alguns dels damnificats. D’acord amb aquesta font, l’equip francés escoltarà ofertes per tots dos futbolistes si arriben el pròxim mercat d’estiu. Tots dos van signar per l’equip a l’estiu.

Les xifres de Carlos Soler no són roïnes. De fet, l’exvalencianista (26 anys) suma 7 gols i 4 assistències en un total de 31 partits -entre totes les competicions- aquest curs. En Champions va tindre minuts en sis partits, amb actuacions ressenyables. Ara bé, la dura competència no converteix al jugador -que va signar fins a 2027- en un fix i l’equip estudiaria propostes si arriben.

Cal destacar que Soler va deixar el València CF el passat estiu per a apostar per l’ambiciós projecte del PSG. L’equip francés va pagar 18 milions fixos més 4 addicionals en variables pel llavors jugador valencianista.