Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Baraja analitza la contundent victòria davant l'Atleti

Joan Marc García , 16/09/2023

Baraja analitza la contundent victòria davant l'Atleti

ACTUALITAT
Rubén Baraja:

Sergio Botella , 01/09/2023

Rubén Baraja: "Estic desitjant que el mercat acabe ja"

ACTUALITAT

+  SOCIAL  

El Protectorat de Fundacions dona l’Ok

Per Blanquinegres · 11 Novembre, 2014

El procés de venda del VCF crema ja les últimes etapes legals per donar-lo per tancat. S’ha completat, 1 dels 2 passos que resta.

 

Segons a confirmat Las Provincias, l’òrgan que vetla per el correcte funcionament de les Fundacions a la Comunitat Valenciana, el Protectorat de Fundacions, ja tindria preparat l’esborrany on donaria llum verda al canvi de propietat de les accions del VCF de la Fundació VCF a Meriton Holding.

Després d’aconseguir les fites econòmics el passat 24 d’octubre entre Bankia i Meriton, només faltava els vistiplaus de les entitats públiques com el Protectorat i el CSD. Doncs el primer dels dos passos que cal donar ja esta complet. El Protectorat encapçalat per Antonio Gastaldi ja té el text preparat, on només resta la firma del Sr. Gastaldi. Un tràmit a completar en poc més d’una setmana.

L’altre pas, que falta, i que també pareix ser una diligencia sense cap tipus de problema futur, és el de l’aprovació per part del Consell Superior d’Esports (CSD). A fil de la notícia publicada per el diari Las Provincias, Salvo ja va estar present a Madrid la passada setmana per tal de conèixer en quin punt es trobava l’assumpte.

Des d’el Club i Fundació es té ple convenciment de que per al proper 1 de desembre, data en la que esta fixada la Junta Extraordinària, la venda ja estarà efectuada al 100%. Una Junta on es dissoldrà l’actual Consell d’Administració per donar pas als homes de confiança del senyor Peter Lim.