Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Voro:

Vicent Burguete , 04/02/2023

Voro:"La paraula por no existeix al futbol"

ACTUALITAT
Marcelino:

Vicent Burguete , 04/02/2023

Marcelino:"Mai entendre la meua eixida del València"

ACTUALITAT
Gattuso analitza la situació del club i el seu futur

Alex Alfaro , 29/01/2023

Gattuso analitza la situació del club i el seu futur

ACTUALITAT

ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

El problema que separa a Januzaj del València

Per Alex Alfaro · 16 Gener, 2023

Comença una setmana clau en el mercat i per tant en el que resta de temporada per al València C.F. La idea que tenen des de les oficines de Micer Masco  és que Gattuso puga pujar-se a l’avió rumb a Gijón amb dos noves incorporacions que es puguen sumar a ajudar al grup des de ja. No obstant això, toca rematar el treball i ara mateix no hi ha cap operació tancada, encara que sí que hi ha grans avanços respecte a la setmana passada. Com es va informar durant el dia d’ahir, Januzaj i el València es troben negociant una possible cessió fins a final de temporada on el València pagaria com a màxim la meitat de la seua fitxa que al Sevilla es troba pròxima als 3 milions d’euros nets.

El perfil del futbolista belga de 27 anys agrada al València i és un fitxatge que compta amb l’ “Ok” de Singapur, de Corona i possiblement el més important, el de Gennaro Gattuso. No obstant això, des del Sevilla s’assegura que encara no hi ha acord i durant el dia de hui continuaran les negociacions. El principal inconvenient i la raó per la qual el futbolista no ha aterrat ja a Manises és que el València no es vol fer càrrec de tota la part proporcional de la fitxa. Amb esta situació només hi ha tres alternatives: o el Sevilla assumeix part del cost, o el jugador es baixa el salari i accepta cobrar menys o l’operació es trenca.

Corona i Lay Hoon en Paterna en una fotografia d’arxiu del mes d’octubre

No obstant això, caiga cap a un costat o un altre la balança, ha de ser una qüestió a la qual s’arribe a una resposta definitiva en les pròximes hores perquè Gattuso no vol que s’estiga especulant amb un futbolista que pot ser que no arribe. El tècnic italià necessita jugadors ja i malgrat la complicitat del mercat d’hivern, al València es necessita rapidesa i concrección, una cosa que en els 16 dies que portem de mercat encara no s’ha tingut.

No és l’única opció que el València estudia per a eixa posició: durant el mes de gener hem comptat les converses entre Gattuso i Pablo Betancourt, agent de Nahitan Nández, o el contacte entre el València i l’agència de representació de Bryan Gil, encara que ara mateix sembla una opció descartada. Fins i tot durant el dia d’ahir el periodista Héctor Gómez va arribar a revelar la petició que li va fer Guedes a Mendes per a tornar a València. La data de hui dilluns pot ser clau perquè s’acabe resolent el tema i es decidisca si Januzaj serà o no futbolista del València. A més, els números han d’encaixar perquè siga possible el fitxatge d’un migcampista defensiu, que hui dia continua sent la prioritat en el mercat per al València.