ACTUALITAT  

El primer stage de la pretemporada tindrà lloc en Holanda

Per Cristian Año · 18 Juliol, 2016

El nou València CF començarà hui la seua pretemporada a Holanda després d’estar ja dues setmanes baix les ordres de Pako Ayestaran, preparant aquesta nova etapa. A les 14:50, l’equip marxarà cap a Dusseldorf.

Posteriorment es traslladaran a Venlo, prop de la frontera amb Alemanya, on estaran 8 dies preparant la temporada i continuaran posant-se amb forma per arrancar de la millor manera possible. L’equip s’ubicarà al Parkhotel Hosrt, per aprofitar les magnífiques instal·lacions, tal com ho ha fet anteriorment la selecció alemanya, Lens, Oporto o Galatasaray.

L’hotel se situa prop del llac Kasteelpark Ter Horst, entre els parcs nacionals de Maasduinen i de Grote Peel. Les instal·lacions esportives són de primer nivell, amb diversos camps de futbol de gespa natural, spa, piscina, bany turc, sauna interior i exterior, temperatures òptimes per a la pràctica esportiva, etc.

El València CF s’enfrontarà al SC Preussen Munster, 3a divisió alemanya, el 20 de juliol a les 19:00 h., en el Preussen Stadion de Münster. El dissabte 23 a les 20:00 h., jugaran el segon amistós de pretemporada davant el Feyenoord Rotterdam, 3r classificat de la Eredivisie i actual campió de la copa holandesa, en el Feyenoord Stadion.

Finalment, el dia 26 de juliol el València CF posarà fi a la seua estança i tornara cap a casa a les 11:40 h.