ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

El preu pel qual Lim estaria disposat a vendre el València C.F

Per Alex Alfaro · 23 Septembre, 2021

El comunicat de Zorío ha tornat a reactivar la venda del València C.F. Després que els intents de Llorente, el grup d’empresaris valencians o el propi princep de Johor no isqueren cap avant, no s’havia tornat a parlar parlar de la venta del València C.F.

No obstant això, Marea VCF ha convocat per a dijous que ve als mitjans de comunicació per a exposar “la presentació de l’oferta ferma de compra de les accions de Peter Lim al València i del projecte de finalització del Nou Estadi”.

Tal com hem informat durant aquest matí, l’acte es produirà en la seu de l’Agrupació de Penyes, però com ha pogut saber Blanquinegres, l’agrupació únicament cedeix l’espai i no té cap relació amb l’acte.

Segons ha informat el periodista Hector Gómez en Tribuna Esportiva, Peter Lim segueix interessat a vendre el club. No obstant això, les seues pretensions econòmiques són notablement elevades i se situarien al voltant dels 220 milions d’euros. Sembla molt complicat trobar a algú que puga posar aqueixos diners damunt de la taula.