ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Mamardashvili parla molt clar sobre el seu futur

Per Blanquinegres · 23 Maig, 2024

L’eixida de Giorgi Mamardashvili deixarà a Mestalla un buit molt difícil d’omplir. En el seu últim partit a casa, la derrota per 1-3 davant el Girona, se li va veure emocionat, conscient que eixos eren els seus últims instants com a jugador del València. Als seus 23 anys, el georgià ha destacat per damunt de la resta, ja no sols en LaLiga, també a nivell europeu, i està en el radar dels millors equips del món.

Amb Mamardashvili, queda la sensació que la dimensió del jugador ha superat a la del propi club. El València de Peter Lim està massa lluny d’aquell València que barallava en el més alt d’Europa i que resultava un gran emprenyament en el campionat domèstic

Hui Mamardashvili ha parlat per a @Geo_team, un mitjà de comnunicación georgià i ha assenyalat que prompte s’aclarirà el seu futur: “El meu futur s’aclarirà molt prompte. Ara tinc un torneig important amb Geòrgia. València és la meua casa i m’ha donat una carrera com a futbolista”. 

El club ja ha comunicat als seus agents que el preu de partita són 45M. El Newcastle de moment no passa del 25 + 5 en bonus, però encara estem en maig i l’estiu és molt llarg.