La millor informació del ValènciaCF en valencià

El preu de les entrades de la final en cada sector del camp
,

El preu de les entrades de la final en cada sector del camp

COMPARTIR

Estem a punt d’entrar en el mes de la gran final de Copa del Rei. El mes més decisiu de tota la temporada en la qual el València de Bordalás es juga tot a una carta. “Ser”o “no ser”. Es tracta d’això.

Un dels components claus de la gran final serà l’afició. Encara que amb total seguretat els valencianistes partiran en clara desavantatga en les graderies de la Cartuja a causa de la “no neutralitat” de la seu, l’aficionat “che” té l’obligació de deixar-se la vida per a fer-se sonar.

I per a estar a Sevilla, primer serà necessari comprar les entrades. Hi ha de tota mena: barates, cares, luxoses o fins i tot algunes on per la seua ubicació pràcticament no es pot veure res del *deterreno de joc.

El programa Tribuna Deportiva ha revelat a través del seu perfil de Twitter el preu de forma detallada de cadascun dels sectors de la Cartuja

En el Gol Nord, el València tindrà disponible 16315 entrades, i els preus aniran dels 69 euros als 109 euros.

L’RFEF li entregarà al València 913 entrades per a la graderia “Fons”. Es tracta de les més cares i en les quals millor es veu. Oscil·len entre els 172 i els 202 euros.

També tenen una gran visibilitat els seients de preferència. En este cas, el València compta amb 2692 seients entre 187 i 222 euros.

D’altra banda, hi ha 1267 entrades de visibilitat reduïda entre 420 i 480 euros. Les Llotges Vip tenen un preu entre 420 i 480 euros i el València podrà vendre 90 entrades.

Totes estes entrades sumen un total de 22 267 entrades, de les quals el València posarà a la venda 20757, la resta es guarden per a diferents compromisos.