ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

El President del Rayo confirma el futur de Dimitrievski

Per Blanquinegres · 25 Maig, 2024

Stole Dimitrievski serà nou jugador del València a partir del pròxim 30 de juny. Una vegada finalitze LaLiga el club de Mestalla el farà oficial i s’incorporarà als entrenaments de la Ciutat Esportiva de Paterna.

Els documents ja estan signats i només és qüestió de dies. Mentre que Rubén Baraja evitava parlar de noms propis, en Vallecas ja han confirmat la notícia en el dia de hui.

Primer ho ha fet el propi jugador en el micròfon de DAZN en confirmar que havia pres la decisió de no renovar a pesar que tindre una oferta per a fer-ho. I després ha sigut el mateix president del club, Martín Presa, qui ha expressat la seua opinió i informació sobre el seu futur: “Dimitrievski no ha volgut estar en el Rayo i no ha sigut per un tema econòmic perquè hem fet un gran esforç econòmic. Ha preferit anar-se a una altra institució i per molt que el vulgues si l’altra persona no vol estar… A mi no m’ha dit l’equip però els que portem molt temps en este sector no som tontos. Jo em jugaria la mà i el cap al fet que és el València i que el porter ja està signat. Les coses com són. Fins a final de temporada ha sigut un autèntic professional, li donem les gràcies i lamentem que no vulga estar amb nosaltres”.