ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

El President del Celta confirma que Jorge Sáenz es quedarà una temporada més

Per Pablo Marquez · 14 Agost, 2020

Amb l’eixida del central de l’Acadèmia, Javi Jiménez, a l’Albacete s’especulava amb la possibilitat que el València trencaria la cessió per dues temporades de Jorge Sáenz al Celta de Vigo i es posaria a les ordres de l’entrenador Javi Gracia.

Segons va informar el Desmarque, el València tenia la intenció de recuperar al central que va fitxar procedent del Tenerife. No obstant això, el President del Celta de Vigo, Carlos Mouriño ha confirmat que Sáenz es quedarà a l’equip gallec.

Jorge Sáenz té un any més de contracte amb nosaltres. Es diu que el València CF ha fet una oferta per Araújo, si volien pagar la clàusula de Sáenz. Però, a nosaltres, sincerament, no ens ha arribat res.

No coneixem si hi ha periodistes a València que tenen més informació del València CF que nosaltres. Però, a nosaltres ningú ens ha cridat per a eixes situacions que nomenem.

Quan el València va firmar la cessió per dues temporades, es va guardar una clàusula en la qual podien trencar el contracte i repescar al jugador una vegada finalitzara la primera temporada a canvi d’uns tres milions d’euros.

Pel que respecta a Jorge Sáenz, el jugador no ha tingut una temporada fàcil. Només ha disputat set partits de lliga i dos de Copa del Rei. El central ha vist des de la banqueta com els problemes defensius del Celta quasi li costen el descens a la Lliga SmartBank.