La millor informació del ValènciaCF en valencià

El president del Cadis pensa que Vallejo els va utilitzar a este mercat
,

El president del Cadis pensa que Vallejo els va utilitzar a este mercat

COMPARTIR

-->

El València va realitzar una venda l’últim dia de mercat: Manu Vallejo. Era un secret a veus que el davanter eixiria a esta finestra de fitxatges, però cap oferta que havia arribat havia convençut a la secretaria tècnica blanquinegra. Així, el club che optà per esperar fins a l’últim moment i tenia tres interessos: Valladolid, Cadis i Girona. Finalment, Vallejo acabà al club català.

Cap punt

Per la seua part, Manuel Vizcaíno, president del Cadis, realitzà una roda de premsa on explicava el mercat de fitxatges del seu equip. El conjunt gadità és l’únic de tota la competició que encara no ha sumat cap punt i, per tant, òbviament està últim a la classificació. Vizcaíno ha afirmat que els hauria vingut bé un jugador com Vallejo, però passà açò:

Li desitge el millor a Manu Vallejo, però crec que ha utilitzat al Cadis. A les deu del matí se’ns va oferir, valoràrem que és de Cadis, que coneix la casa i podria vindre’ns bé. Ho parlem i abans que poguérem contestar, ens van dir que signava tres anys amb el Girona. El felicitem i ja està, però pensem que se’ns va utilitzar per a ixe contracte.

El debut

Al seu debut amb el Girona, Manu Vallejo forçà un penal que significà l’empat davant el Mallorca. L’equip de Míchel ha començat bé la competició i practica un futbol vistós, però lògicament el seu objectiu continua sent la permanència. Esperen que amb Manu Vallejo siga més fàcil.