La millor informació del ValènciaCF en valencià

Anil Murthy: “Volem estar entre els grans d’Europa i ho aconseguirem”
,

Anil Murthy: “Volem estar entre els grans d’Europa i ho aconseguirem”

COMPARTIR

728-90

Feliç i satisfet per certificar el retorn a la Champions League amb el triomf en Pucela, el president del València CF, Anil Murthy, va valorar que l’equip s’haja classificat per segona temporada consecutiva per a disputar la màxima competició continental.

“Hem aconseguit l’objectiu, ja portem 60 partits enguany i hem anat pujant sense parar en la classificació fins a acabar en la zona Champions, l’objectiu que teníem des del començament de la temporada. L’objectiu del València CF és jugar la Champions cada any”, va assenyalar el president, que veient les dificultats que va haver-hi durant la temporada aconseguir una plaça de Champions “era un desafiament molt gran després de patir en LaLiga, per això és alguna cosa que cal celebrar al costat dels aficionats. Era un gran repte. No és fàcil jugador dos temporades seguides la Champions, però era important tindre confiança en els moments difícils i lluitar sense fi”.

Tornar a estar entre els millors clubs d’Europa reflecteix el gran treball que s’està realitzant pel club, com va assenyalar Anil Murthy, que vol “l’estabilitat esportiva, social i financera. Aquest projecte busca l’estabilitat en tots els aspectes. Si seguim en aquesta línia construirem un club més gran. Des del principi vaig dir que volem estar entre els grans d’Europa i l’aconseguirem. L’any que ve tornarem a lluitar per tornar a estar en la Champions, és el nostre objectiu i no deixarem passar l’oportunitat. Si ho aconseguim gaudirem tothom, com han fet els quasi mil afeccionats que han viatjat ací per a celebrar aquesta gran victòria”.

“Era important tindre confiança en els moments difícils i lluitar sense fi”
Anil Murthy va entrar al vestuari a felicitar l’equip al costat de Peter Lim, màxim accionista de l’entitat, del qual va assenyalar que “està molt feliç perquè hem aconseguit entrar dos anys seguits en Champions per primera vegada després de molts anys, que no és fàcil”. I després d’aconseguir l’objectiu en LaLiga, totes les mirades apunten a la final de Copa, on es pot posar la guinda a la temporada: “És un gran any del Centenari per als aficionats, és per a gaudir-lo. Estem en la Champions, hem jugat les semifinals de l’Europa League i veurem el que passa a Sevilla en la final de Copa. Tenim l’oportunitat de fer una altra cosa històrica, guanyant la final al FC Barcelona”.