ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

El preocupant inici de temporada fora de casa del València

Per Javi Richart · 11 Desembre, 2023

El València CF està fent una campanya molt diferenciada entre els partits que juga com a local i els que disputa com a visitant. Els de Rubén Baraja han fet de Mestalla el seu fortí, però acumulen una ratxa preocupant a domicili. Tant és així, que com ha revelat Valenciaplaza, el conjunt che ha igualat la seua pitjor temporada com a visitant del segle XXI a aquestes altures de la temporada,  és a dir, després de 9 jornades fora de casa.

Els blanquinegres tan sols ha guanyat un partit lluny de Mestalla. Va ser a la primera jornada contra el Sevilla. Després, el València ha acumulat 3 empats i 5 derrotes, fent 9 gols i encaixant 18. D’aquesta manera, el club che iguala la pitjor ratxa del segle, que la va fer, precisament, la passada temporada amb Genaro Gatusso, on tenia els mateixos resultats. Tan sols 6 punts en les 9 primeres jornades com a visitant.

Per a trobar una temporada pitjor a aquesta, s’hem de remuntar a la temporada 1990/1991, on el València havia guanyat un partit, empatat 2 i perdut 6, pel qual tan sols sumava 5 punts. És cert que el conjunt dirigit per Baraja ha visitat camps complicats com el del Reial Madrid, Betis, Girona o Athletic Club. En canvi, encara queden per jugar-se encontres davant el FC Barcelona, la Reial Societat o l’Atlètic de Madrid.