ACTUALITAT  

El PP nega qualsevol relació d’Olano amb el València CF per mitjà de KPMG

Per Manel Rumbau · 11 Octubre, 2023

Durant les últimes setmanes, molts són els noms, situacions o solucions que es donen per tal que Peter Lim venda el seu paquet accionarial quan abans millor. Des de la possibilitat que juga LaLiga per mitjà de Tebas, passant per fons d’inversió estrangers o l’acabament de les obres del Nou Mestalla, és clar que tots els camins tracten d’arribar a Roma.

Pel que respecta a l’apartat del nou estadi, el portaveu de VOX a València, Juanma Badenas, ha parlat hui sobre una hipotètica relació del regidor de grans projectes de l’Ajuntament, Jose Marí Olano, amb Meriton Holdings per mitjà de KPMG. Cal recordar que Olano té vinculació, des de fa quasi 10 anys, amb aquesta xarxa global de signatures de serveis professionals que ofereix serveis d’auditoria, d’assessorament legal i fiscal a nivell global. 

No obstant això, en relació amb aquesta suposició, el PP ha llançat un comunicat al llarg d’aquesta vesprada on ha desmentit les declaracions de Badenas. El partit, així com el seu membre, entenen que no s’ha produït cap conflicte d’interessos al aplicar KMPG una politica de prevenció per a aquests.

Comunicat oficial

José Marí Olano no ha participat en els quasi deu anys de vinculació professional amb KPMG Advocats, S.L.P., en cap assumpte de qualsevol naturalesa que, directa, indirecta, o fins i tot remotament, estiga relacionat amb el València C.F., S.A.D., o amb Meriton Hòldings. No s’ha produït, per tant, cap conflicte d’interés, i José Marí Olano vol ressaltar que, igual que l’Ajuntament de València, KPMG Advocats, S.L.P., aplica una estricta política de prevenció, control i evitació de conflictes d’interessos, que José Marí Olano compleix escrupolosament.