ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

El possible XI d’Espanya per a enfrontar-se a Noruega

Per Alex Alfaro · 25 Març, 2023

Espanya comença el primer pas en el camí cap a l’Eurocopa de 2024. Luis de la Fuente s’estrena en partit oficial davant Noruega. El seleccionador espanyol ja va viure l’experiència de portar les regnes de l’Absoluta, en la preparació de l’Eurocopa contra Lituània quan La Roja es va haver d’aïllar per un brot de COVID. El tècnic de La Roja ha portat una llista amb 15 canvis respecte a la plantilla que va defensar a Espanya en el Mundial de Qatar.

Luis de la Fuente canvia el sistema que usava Luis Enrique en passar d’un 4-3-3 a un flexible 4-2-3-1. Kepa, Nacho, Merino, Ceballos i Aspas salten de l’ostracisme a la titularitat. Així, Espanya saltarà a la gespa de La Rosaleda amb un onze format per: Kepa; Carvajal, Laporte, Nacho, Gayà; Rodri, Merino; Ceballos, Aspas, Gavi; Morata.

En la banqueta esperaran la seua oportunitat: Robert Sánchez, David Raya, Balde, Iñigo Martínez, David García, Pedro Porro, Zubimendi, Fabián, Dani Olmo, Nico Williams, Oyarzabal, Joselu, Borja Iglesias i Yeremy Pino. Entre els suplents hi haurà dos descartes.

Espanya obri la seua participació en la fase de classificació davant Noruega a Màlaga. La pilota rodarà a les 20.45 hores i es podrà veure per La1.