ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

El possible XI del València per a enfrontar-se al Girona

Per Blanquinegres · 02 Desembre, 2023

El València presentarà diverses cares noves en l’onze que disposarà demà Rubén Baraja en Montilivi per a enfrontar-se al líder de la categoria, el Girona. L’entrenador val·lisoletà es veurà obligat a cobrir alguna baixa i també prepara alguna sorpresa en l’onze. En el capítol de baixes destaca la del capità José Gayà, afligit de molèsties musculars.

L’alacantí no ha entrat en la convocatòria i Baraja haurà de decidir entre Jesús Vázquez i Yarek per a cobrir la seua baixa. Vázquez fa molt que no juga a causa d’un trastorn neuromotor encara que ja ha entrat en les convocatòries. per això, el normal és que siga Yarek qui ocupe la banda esquerra malgrat que és habitual central.

D’altra banda, Fran Pérez ha viatjat a Girona afligit d’un procés febril que li ha impedit acabar l’entrenament aquest matí. El futbolista de pedrera, no obstant això, sí ha viatjat a Girona encara que el normal és que no siga titular. El seu lloc en la banda dreta el podria ocupar Amallah o bé Canós, encara que té més opcions el marroquí. Una altra opció és que Amallah jugue en la banda esquerra i Diego López ho faça en la dreta.

Possible onze del València: Mamardashvili, Thierry, Mosquera, Paulista, Yarek, Diakhaby, Pepelu, Javi Guerra, Amallah, Hugo Duro i Diego López.