ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

El possible XI del València per a enfrontar-se al Celta de Vigo

Per Alex Alfaro · 17 Gener, 2024

El València arriba als huitens de final de Copa del Rei amb 14 punts de marge respecte als llocs de descens. Això li permetrà a Rubén Baraja anar amb tot contra el Celta i tractar d’alinear l’onze més competitiu possible.

En la porteria Baraja no tindrà dubtes i tornarà a apostar en Jaume Domenech que és el porter de la Copa del Rei. En la línia defensiva ahir Baraja va explicar que Gayà no estava al 100% pel que el normal és que Jesús estiga en una banda i Thierry en l’altra després de descansar a Cadis. Els principals dubtes apareixen en la zona de centrals, on segur que jugarà Mosquera i veurem si li acompanya Yarek, Cenk o Paulista.

En el centre del camp, Pepelu és fix per a Baraja i estarà acompanyat per Javi Guerra. Sergi Canós i Fran Pérez en les bandes i a dalt també té opcions: Hugo Duro al costat de Diego López, Alberto Marí o Yaremchuk.

D’esta manera, este és l’onze pel qual apostem per a enfrontar-se al Celta de Vigo: Jaume, Jesús Vázquez, Yarek, Mosquera, Thierry, Pepelu, Javi Guerra, Fran Pérez, Sergi Canós, Hugo Duro i Diego López.