ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

El possible onze del València per jugar front l’Atleti de Madrid

Per Joan Marc García · 26 Gener, 2024

El València CF continua la seua preparació per a assaltar el diumenge l’estadi Metropolitano davant l’Atlètic de Madrid, a qui el València no guanya lluny de Mestalla des de 2011.

A pesar que l’objectiu està més que aconseguit i la plantilla ni el club pensen en una permanència que és qüestió de setmanes que siga matemàtica, Baraja vol continuar traient el 100% de la plantilla per a tractar d’arribar el més lluny en lliga. Ara mateix, el València es sèptim, una posició que donaria accés a la UEFA Conference League.

El València viatjarà a Madrid amb les baixes de Diakhaby i Amallah, concentrats amb les seues seleccions a la Copa d’Àfrica, i la d’André Almeida i Sergi Canós per lesió. A més, Thierry serà dubte fins última hora per un colp.

Tot apunta que Baraja seguirà apostant per un onze molt paregut al de les últimes setmanes, en les que el València ha guanyat quatre partits seguits a LaLiga. L’únic dubte és quí serà l’acompanyant d’Hugo Duro a la punta d’atac; si Yaremchuk o Javi Guerra.

Per tant, i amb l’objectiu de sumar al Metropolitano, aquest podria ser l’onze escollit per Baraja:

  • Mamardashvili
  • Foulquier, Mosquera, Paulista, Gayà
  • Fran Pérez, Guillamón, Pepelu, Diego López
  • Yaremchuk, Hugo Duro