ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

El possible onze del València per a jugar davant Osasuna

Per Pablo Marquez · 07 Octubre, 2022

Esta nit a les 21, el València s’enfrontarà a Osasuna en El Sadar en el partit corresponent a la jornada huit de la Lliga Santander. L’equip de Gattuso està molt concentrat i després de l’empat a Cornellà sap que necessita una victòria per a poder arribar a les posicions europees. Tot i que Gattuso va deixar clar que el seu objectiu era arribar el més prompte possible als 40 punts.

Pel que respecta al partit, Gattuso va donar diverses pistes sobre el seu onze inicial. Per esta raó, des de Blanquinegres apostem per la següent alineació titular.

Gabriel Paulista podria repetir titularitat

En la porteria Giorgi Mamardashvili.  A la línia defensiva, els laterals són Thierry Rendall i José Gayà. Tot fa indicar que la parella de centrals estarà formada per Mouctar Diakhaby i Gabriel Paulista. El central brasiler va marcar en l’empat davant l’Espanyol i està fent tot el possible per a tornar al seu millor nivell.

Torna Yunus Musah

Al migcamp, la tornada de Yunus Musah li donarà un lloc en l’onze inicial. Per este motiu, i tenint en compte que Osasuna és una equip molt físic en el centre del camp. Les opcions de Gattuso per a este partit podrien ser: Hugo Guillamon, Ilaix Moriba i Yunus Musah.

Oportunitat per a Kluivert

Per últim, l’estat físic de Castillejo serà dubte fins a l’hora del partit. No obstant això, pareix que el tècnic italià no arriscarà i els davanters del València seran Justin Kluivert, Edinson Cavani i Samuel Lino. L’holandés tindrà la seua oportunitat i espera poder estar a l’altura.

El possible onze del València

Per tant, des de Blanquinegres apostem per este onze: Giorgi Mamardashvili, Thierry Rendall, Mouctar Diakhaby, Gabriel Paulista, José Gayà, Hugo Guillamon, Ilaix Moriba, Yunus Musah, Justin Kluivert, Samuel Lino i Edinson Cavani.