ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

El possible onze del València per a enfrontar-se al Reial Madrid

Per Alex Alfaro · 11 Novembre, 2023

El València visita el Santiago Bernabéu amb la frescor de la Quinta del Pipo i amb la inèrcia de quatre jornades sense conéixer la derrota. L’equip de Baraja suma 18 punts, la qual cosa li situa lluny dels llocs de descens i amb Europa més prop del potser esperat a principi de curs.

Li arriba ara una prova de foc com és la visita al Santiago Bernabéu, on el València porta 15 anys sense conéixer la victòria i on cap dels seus jugadors ha guanyat amb la seua ni amb cap altra samarreta. En veritat diversos d’ells debuten en el feu blanc.

Baraja exigeix als seus jugadors que, com a mínim, demostren els senyals d’identitat que els estan caracteritzant en aquest primer terç de curs: intensitat, agressivitat, pressió, verticalitat… Per a això, l’entrenador val·lisoletà a penes modificarà l’alineació dels últims tres partits.

Possible XI del València

Així, l’alineació possible que posarà el València en el Santiago Bernabéu estarà formada per: Mamardashvili; Thierry, Mosquera, Paulista, Gayà, Fran Pérez, Pepelu, Guerra, Canós; Diego López i Hugo Duro.