ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

El possible onze del València per a enfrontar-se a Las Palmas

Per Alex Alfaro · 09 Febrer, 2024

Dissabte que ve a les 20.00 hora local es disputarà el partit de la vint-i-quatrena jornada de LaLiga, el qual mesurarà a las Palmas i al València en el Gran Canària. Oportunitat d’or per al València, que guanyant a un rival directe per la lluita europea com és Las Palmas, li faria apuntalar-se en les posicions altes de la classificació.

El València arriba amb una gran ratxa amb ni més ni menys que quatre victòries en cinc partits, a excepció de la desfeta del Metropolitano. Per contra, Las Palmas ve d’una ratxa un poc més irregular.

Les baixes del Valencia

Amb la intenció de sumar a Gran Canària, el València arriba a les Illes amb les baixes per lesió confirmades de Diego López, André Almeida i Thiery. Pel que fa al capítol d’altes, tant Sergi Canós com Diakhaby tornen a la convocatòria i podrien tindre minuts demà.

Possible onze

Baraja tindrà opcions de sobra per a confeccionar l’onze titular, però amb les baixes que té pareix que optarà per una línea continuista: Mamardashvili, Gayà, Mosquera, Diakhaby, Foulquier, Pepelu, Guillamón, Fran Pérez, Amallah, Javi Guerra i Hugo Duro.