ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

El polèmic càntic de l’afició del Girona que cabreja al valencianisme

Per Alex Alfaro · 03 Desembre, 2023

El Girona – València s’ha convertit en una muntanya russa a escassos minuts del xiulit final. L’equip entrenat per Míchel ha deixat clar per què són l’equip revelació de LALIGA EA Sports amb una remuntada en els minuts finals de la trobada gràcies a un doblet de Cristhian Stuani.

Blanquinegres va estar ahir en Montilivi i va anar perfectament coneixedor del que va ocórrer en la graderia. “Que bote Mestalla! Que bote Mestalla! Que bote Mestalla!”, ha cridat part de l’afició local després de la remuntada de Stuani. Un càntic que els aficionats  han criticat a través de les xarxes socials. “Cantant ‘que bote Mestalla’ quan van guanyant, però la resta del partit bé callats que estaven…”, comentava un aficionat.

La realitat és que aquest càntic va ser cantat minuts abans com a celebració del gol d’Hugo Duro, una cosa que va cabrejar a l’afició local. La tensió entre totes doss aficions ve de la temporada pasada, tant en l’aspecte polític com esportiu. Són històrics ja els càntics independentistes de l’afició local i els càntics en contra d’això dels valencianistes. No obstant això, Montilivi l’any passat va cantar “a segona, oé” quan el València estava lluitant pel descens.