ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

El pla de venda de jugadors de Kiat Lim: dos noms prioritaris en la llista

Per Blanquinegres · 23 Abril, 2024

El València s’enfronta de nou a un mercat de fitxatges on la prioritat seran les vendes. No obstant això, serà un mercat diferent dels altres perquè no hi ha una necessitat de traure a jugadors en concret a causa del seu alt salari i la seua amortització i per tant no s’espera una gran revolució en la plantilla.

Com venim informant en Blanquinegres, la direcció esportiva es troba treballant en uns paràmetres financers similars a la temporada passada, en la qual la venda de Yunus Musah pràcticament va cobrir eixa partida.

Segons ha informat el diari AS, l’ordre que va donar el fill de Kiat Lim en la reunió de Singapur és que havien de vendre per una xifra pròxima als 20 milions d’euros. Una xifra que encara no està tancada i pot anar variant depenent dels ingressos i les despeses, i que com en tots els exercicis hi ha temps fins al pròxim 30 de juny de 2025 per a aconseguir-la.

Tal com afirma este mitjà, la intenció del club és poder retindre als grans noms (la columna vertebral de l’equip): Mamardashvili, Mosquera, Pepelu, Gayà o Hugo Duro. Lim ja ha posat una xifra de venda a cadascun d’ells, perquè més enllà del pla, s’escoltaran ofertes per tots els jugadors.

En este sentit, intentaran completar la llista amb jugadors que són prou importants per a fer caixa amb ells però no formen part de la columna vertebral. La idea és fer una primera venda ràpida (pot ser Cömert si el Nantes executa la seua opció de compra). Però el nom que lidera eixa llista és Thierry Rendall, encara que Diakhaby era el triat però no podrà eixir a causa de la seua greu lesió.

A Thierry li queda contracte fins al pròxim 2026 i li queden per amortitzar 3,4 milions d’euros. Esta és el full de ruta que té el club però després el mercat dictarà si és possible dur-la a terme o no.