ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

El pla de futur del València per a la porteria

Per Alex Alfaro · 13 Desembre, 2023

L’entitat valencianista necessita vendre jugadors per a tancar el següent curs econòmic sense pèrdues i ja es troba pensant en les vendes del pròxim estiu. El València ja tindria decidit quin futbolista serà la primera venda després d’acabar aquesta temporada 2023/2024.

El jugador triat per part de la direcció del club per a vendre’l en el pròxim estiu és Giorgi Mamardashvili, segons ha informat Héctor Gómez en Tribuna Deportiva. El porter georgià és una dels noms propis d’aquesta plantilla, i el valor de la seua venda podria ascendir fins als 25 milions d’euros, quantitat que va estipular el València durant el passat estiu de 2023.

El futbolista valencianista ja va ser pretés per grans clubs europeus, però finalment l’operació d’eixida no es va realitzar perquè cap equip va arribar a les pretensions econòmiques que exigia el València. El que més interés va posar a fitxar a Mamardashvili va ser el Leicester City, però en descendir a la Championship les negociacions es van trencar.

Mamardashvili és un gran actiu de la plantilla del València, i el club ho sap, per això és el triat per a vendre’l en el pròxim mercat d’estiu. El porter internacional amb Geòrgia ha aconseguit cinc porteries a zero a Mestalla, davant l’UD Las Palmas, Atlètic de Madrid, Cadis, Granada i Celta de Vigo, aconseguint ser un dels millors porters de LaLiga i d’Europa.

Amb la venda de Mamardashvili, el València obtindrà diners, però perdrà a un futbolista jove amb un gran potencial que ja ha demostrat del que és capaç a Mestalla, i amb un futur brillant en l’elit. Sens dubte, Mamardashvili serà una baixa sensible per als interessos valencianistes.

Segons este mateix periodista, la idea del València de cara al futur es que la porteria estiga confeccionada per part de Jaume Domenech i Cristian Rivero. Segurament també amb alguna compra de perfil baix com ja va ocurrir en estiu amb l´interés per Guaita.