+  PRIMER EQUIP  

El pla antiSevilla ideat per Nuno

Per Blanquinegres · 24 Gener, 2015

El VCF de Nuno té el pla traçat per poder batre al Sevilla demà diumenge al Camp de Mestalla a les 21h.

 

Una eliminació, no sempre té una cara positiva amb la qual mirar-la. Però esta volta el València ha estat 6 dies sencers treballant el transcendental duel del diumenge davant l’equip que a hores d’ara ocupa la tan preada plaça ‘Champions’, el conjunt de Nervión, el Sevilla FC.

Nuno ha tingut tota esta setmana per tal de preparar el duel, sense cap compromís per el mig, al contrari que el rival andalús, amb el cap posat als ¼ de final de la copa del Rei. Els blanquinegres començaven la setmana treballant fort, amb dos sessions que posaven al límit als xics de Nuno. Amb el duel més de cara, el portuguès ha anat perfilant el seu onze de cara al diumenge a les 21h a l’Avinguda de Suècia.

A les últimes sessions, Nuno ha deixat de banda recuperar la frescor física del seu vestidor i ha començat a teixir l’entramat on poder frenar les virtuts dels d’Unai Emery, vell conegut de la parròquia blanquinegra.

Amb les absències de Barragán lesionat, Feghouli amb Algèria i Piatti recuperant-se, Nuno ha de travessar per un sistema prou paregut al que ja va disposar la setmana passada davant l’Almeria. Un 4-4-2, 4-1-4-1 en rombe, 4-1-3-2 o fins i tot el sempre recurrent 3-5-2, podrien aparèixer al camp de Mestalla davant el Sevilla. Altre aspecte amb la que el tècnic blanquinegre vol fer mal al conjunt hispalense és desplegant l’artilleria valencianista. Rodrigo i Negredo, es postulen com els homes encarregats de dur el pes ofensiu, deixant en la banqueta, per a este primer partit de a segona volta, al de Torrent, Paco Alcácer. I en l’aspecte defensiu, el mariscal Otamendi tornarà a l’eix de la defensa blanquinegra per posar el toc de cordura necessari al sistema de contenció valencianista.

Nuno juga amb un avantatge i sap que gran part de poder abastar els 3 punts davant el Sevilla passa per el treball previ junt als seus homes. Queden 19 jornades i els rivals no mostren cap signe de debilitat, per lo que, a la lluita cos a cos, és on es marcaran les diferències entre els rivals directes.