ACTUALITAT  

El “Piojo” López durant una entrevista: “El meu amor pel València és immens”

Per Alejandro Fernandez · 23 Novembre, 2023

Claudio el “Piojo” López ha concedit una entrevista a Fran Guaita en la Cadena Ser i en ella ha parlat sobre els moments bonics que va passar en el club, el seu amor pel València i la seua situació esportiva amb Luis Aragonés i Claudio Ranieri.

El “Piojo” López recorda el seu pas pel València amb gran afecte i aprecia molt als valencianistes i a la pròpia ciutat. “El meu amor pel València és immens”, ha confessat l’ex futbolista argentí. Claudio López ha revelat que segueix l’actualitat del València i que la situació per la qual travessa el club és molt complicada amb jugadors amb poca experiència.

El gran treball dels futbolistes més joves del club és un dels punts que ha destacat el “Piojo” durant l’entrevista. “Els xics ho estan fent molt bé, creixent i competint”, ha verbalitzat Claudio López. Un altre dels punts que ha subratllat és la falta d’experiència dels joves, però ha explicat que això es compensa amb l’experiència que té Rubén Baraja, qui va salvar al club la temporada passada i ha sabut quines tecles tocar per al desenvolupament dels joves.

Claudio López ha comentat la primera conversa que va mantindre amb Luís Aragonés al València. “Que sàpia que jo no ho vaig demanar. Però amb el seu esforç m’està convencent i tindrà la seua oportunitat”, ha confessat el “Piojo” López durant l’entrevista. També ha explicat l’ex futbolista argentí que la seua arribada al València va ser per petició expressa del director esportiu i del president, que en aquell moment era Paco Roig.

Amb Claudio Ranieri tot va anar sobre rodes. Claudio López ha comentat que l’entrenador italià va seleccionar al València una plantilla que comptara amb jugadors del perfil que ell volia, amb futbolistes que encaixaven a la perfecció en la disposició tècnica i tàctica. Així mateix, també va triar a futbolistes que tenien una sèrie de condicions i que amb treball anaven a progressar i ajudar molt a l’equip.

L’ex jugador valencianista també ha volgut aconsellar i avisar als jugadors que conformen la plantilla del València.”Els jugadors ara no tenen la dimensió i la idea del que és fer les coses bé ací a València. No entenen les portes que poden obrir”, ha conclòs el “Piojo” López.