ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

El període de recuperació de Thierry Correia

Per Alex Alfaro · 27 Gener, 2024

Baraja hui ha comunicat en sala de premsa una notícia molt dolenta notícia per al València. Thierry Correia, que es trobava possiblement en un dels seus millors moments com a futbolista. I no sols en la seua qualitat i nivell de joc, sinó també a nivell físic. No obstant això, dijous passat en una sessió d’entrenament va patir una lesió, més greu del que es podia pensar en un primer moment.

En les paraules de Rubén Baraja ja es podia intuir que el comunicat mèdic no anava a ser molt optimista assenyalant que serà baixa “per una temporada”. El comunicat mèdic que ha emés el club parla d’ “una lesió del múscul bessó intern de la seua cama dreta, patida durant l’entrenament del passat dijous”. Pel que sembla que el futbolista lusità pateix almenys un microtrencament en la zona del bessó, amb el que estarà fora dels entrenaments i els partits, mínim entre tres i quatre setmanes. El futbolista començarà ja mateix a tractar-se amb els fisios i recuperadors de l’entitat blanc-i-negra.

La baixa de Thierry se suma a la de Canós i Almeida per lesió, a més d’Amallah i Diakhaby pels seus compromisos per la Copa Àfrica.