Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Baraja analitza la contundent victòria davant l'Atleti

Joan Marc García , 16/09/2023

Baraja analitza la contundent victòria davant l'Atleti

ACTUALITAT
Rubén Baraja:

Sergio Botella , 01/09/2023

Rubén Baraja: "Estic desitjant que el mercat acabe ja"

ACTUALITAT

ACTUALITAT  

El percentatge que li dona la Intel·ligència Artificial al descens del València

Per Alejandro Fernandez · 29 Maig, 2023

El València va aconseguir l’empat al final del partit contra l’Espanyol i això deixa a l’equip en una ‘bona’ posició per a aconseguir la salvació en l’última jornada. La temporada no ha sigut gens fàcil per al conjunt de Rubén Baraja i haurà d’estar fins a l’últim sospir amb la calculadora i pendent dels resultats dels altres partits.

Cada jornada de la competició que acaba, el superordinador de DAZN realitza un càlcul sobre el percentatge de possibilitats que té cada equip d’accedir a places europees, aconseguir la salvació o descendir. Segons aquest superordinador el València té molt poques opcions de descendir a la Segona Divisió, tan sols un 1%.

Només queda una plaça per al descens després del descens a Mestalla de l’Espanyol i el que ja estava descendit, l’Elx. Un total de 6 equips són els que estan en plena lluita per la permanència i tots depenen de si mateixos. 

És una última jornada vital per a qualsevol equip i fins i tot hi ha enfrontaments directes pel mateix objectiu. Valladolid i Getafe s’enfronten en el José Zorrilla, i una victòria del Valladolid podria servir als dos equips, sempre que el València perda. Hi ha alguns clubs que ho tenen més difícil que uns altres, però tots compten amb possibilitats. La intel·ligència artificial (IA) té dos clars equips assenyalats com a favorits per a baixar a la Lliga SmartBank.

Percentatges per a descendir:

Cadis 0,5%

València 1%

Getafe 3%

Almeria 13%

Celta 36%

Valladolid 47%

El superordinador soles ha calculat que el València descendeix després de 2 jornades de lliga. La primera va ser el 17 d’abril, després de la derrota contra el Sevilla a Mestalla (55% descendit), i la segona el 5 de maig, després de l’empat contra el Vila-real a Mestalla (36% descens).