ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

El pensament del València respecte al futur de Voro

Per Alejandro Fernandez · 06 Febrer, 2023

Voro segueix com a entrenador del València i la direcció del club continua confiant en l’actual director tècnic, però segons ha informat Ràdio Marca València, des de dins del club no hi ha una obstinació que vaja a continuar en el lloc si no aconsegueix els resultats esperats.

El màxim accionista del València, Peter Lim, va cridar en els últims dies a Nuno Espírito Santo, però la crida no va anar en clau esportiva per a la seua ràpida reincorporació a la banqueta valencianista, on ja va estar. El València està a l’espera dels pròxims resultats per a veure si Voro és la solució a una altra mala temporada o si ha d’arribar un altre entrenador que ho canvie tot.

L’aposta de l’entitat valencianista ha tornat a ser, per huitena vegada, la col·locació de Voro com a tècnic del primer equip, però aquesta vegada la situació és insostenible i els resultats no arriben. Voro està prop d’arribar als 50 partits com a entrenador del primer equip, i encara que ha salvat en més d’una ocasió a l’equip, aquesta vegada la situació i el context és diferent.