Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Baraja analitza la contundent victòria davant l'Atleti

Joan Marc García , 16/09/2023

Baraja analitza la contundent victòria davant l'Atleti

ACTUALITAT
Rubén Baraja:

Sergio Botella , 01/09/2023

Rubén Baraja: "Estic desitjant que el mercat acabe ja"

ACTUALITAT

ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

El pensament de Baraja sobre la situació de Rafa Mir

Per Blanquinegres · 25 Agost, 2023

El divendres semblava ser el dia decisiu perquè Rafa Mir arribara al València CF. Amb tot acordat, el València arribava 24 hores abans a les pretensions econòmiques que el Sevilla havia fixat i el davanter ja es veia a Mestalla el diumenge… fins que va aparéixer Víctor Orta i van començar a sonar les alarmes.

Esta mateixa setmana s’havia produït una reunió entre Rubén Baraja, Miguel Corona, Javier Solís i Lay Hoon Chan, en la qual es va arribar a un consens: tot a Rafa Mir, després ja es veurà.

Rubén Baraja ha parlat personalment amb ell en més d’una ocasió malgrat que encara no és jugador de l’equip, una cosa que no va ocórrer ni amb Pepelu ni amb Sergi Canós, només amb Rafa. Ha sigut durant tot el mercat la major petició que ha fet el tècnic valencianista, i de moment no està veient complida.

I Baraja òbviament no està satisfet. Baraja s’ha deixat tot el que tenia per a convéncer a Rafa Mir i considera fonamental que arribe abans de l’1 de setembre. Baraja està molt fotut ara mateix amb aquest tema”