+  ACTUALITAT  

El partit d’anada davant el Rapid de Viena, gratuït per als abonats

Per Blanquinegres · 20 Gener, 2016

La política de ‘ticketing’ (venda d’entrades) del VCF està en entredit a les últimes setmanes. Les ofertes promogudes pels departaments del VCF per tal d’acompanyar al conjunt de Gary Neville al partits a Mestalla no estava calant i això estava preocupant en excés dins del Club.

Primer, la dolenta imatge dels valencianistes en la Champions va anar acompanyada amb una pèssima imatge de les graderies de Mestalla. En aquella ocasió la primera oferta no va ser acceptada per molts abonats, més tard ni una última oferta final de 2 entrades al preu de 8 euros van fer que Mestalla es plenara davant el transcendental duel davant l’Olympique de Lyon.

Fa uns dies les critiques van tornar a aparèixer, en menor quantitat, davant els preus per acudir al partit d’anada dels quarts de final de la Copa del Rei davant la Unió Esportiva Las Palmas. Tot i els preus populars (de 5€ a 15€) que s’han posat, Mestalla demà no mostrara, ni de lluny, la millor de les seues cares. El conjunt canari, per la seua banda, no va a fer pagar a cap dels seus abonats per viure el partit de tornada de la propera setmana.

Hui, de cara al partit d’Europa League en front al Rapid de Viena, s’ha conegut la mesura presa per el VCF. El conjunt blanquinegre ha decidit que tots els abonats del Club blanquinegre podran entrar a l’estadi amb el seu passe de temporada, pel que no serà necessària retirar cap entrada ni abonar cap quantitat de diners.

Esta proposta és una bona forma d’apropar a l’aficionat valencianista davant la mala època, esportivament parlant, per la qual se travessa ara mateix. D’esta forma els vora 40000 abonats amb els que compta el València CF, podran acudir i ajudar als de Gary Neville en començar en el millor peu possible la nova etapa a iniciar a la segona competició continental davant el conjunt vienès el proper 18 de febrer a les 21:05h. D’esta forma es vol recuperar un Mestalla ple per així poder superar la ronda el més prompte possible.