+  PRIMER EQUIP  

El ‘paró’ de seleccions vindrà bé als lesionats

Per Pere Alapont · 02 Octubre, 2015

La plantilla del València ha anat sumant lesions, desgraciadament, en les últimes jornades. A banda de l’extensa baixa del porter Diego Alves, Matt Ryan, José Luis Gayà, André Gomes, Aymen Abdennour i Enzo Pérez s’han unit a eixa desagradable llista.

Les lesions podrien ser pitjors, francament, però això no va a impedir que molts dels dalt nomenats es vagen a perdre partits importants durant el mes d’octubre que acaba de començar. Enzo Pérez sembla que estarà el més complet de baixa, el qual li farà perdre’s la següent cita europea i partits com els que es disputaran durant aquestes setmanes contra Athletic Club, Màlaga, Atlètic de Madrid i Llevant.

Abdennour, per la seua part, es va haver de retirar de l’herba de Gerland i se li preveuen 3 setmanes mínim fora dels terrenys de joc, pel qual es perdrà fins i tot els seus compromisos internacionals amb Tunísia.

Els qui van tornar a incorporar-se als exercicis d’entrenament foren André Gomes i el porter Ryan. El portugués, fins i tot, va treballar amb la resta del grup i no es descarta la seua presència al Nou San Mamés, tenint en compte que Enzo es cau de la convocatòria irremeiablement.