Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Baraja analitza la contundent victòria davant l'Atleti

Joan Marc García , 16/09/2023

Baraja analitza la contundent victòria davant l'Atleti

ACTUALITAT
Rubén Baraja:

Sergio Botella , 01/09/2023

Rubén Baraja: "Estic desitjant que el mercat acabe ja"

ACTUALITAT

ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

El futur d’Edinson Cavani al València

Per Manel Rumbau · 06 Juliol, 2023

Des que la temporada 2022-23 ha arribat a la fi, el futur d’Edinson Cavani ha estat a l’aire per diferents rumors que l’han situat lluny de Mestalla la pròxima temporada. Des de la pròpia directiva del València demanant-li al jugador que buscara una sortida fins a la infinitat de notícies que l’han situat a Boca Juniors, Nacional de Montevideo o el destí de moda: Aràbia Saudita.

Amb tot aquest embolic pel mig, el pare de Cavani ha volgut parlar sobre el futur del seu fill a D Sports Ràdio d’Argentina. Encara que Baraja no està content amb el rendiment de l’atacant uruguaià, Luis Cavani ha declarat que “la idea d’ell és quedar-se a València per tal d’acabar el contracte. Em fa la impressió que és el darrer any allà. Ja se’l veu que no és el jugador de fa uns anys. Les molesties físiques comencen a pesar”.

No obstant això, el pare del jugador del València ha volgut insistir en el fet que “si tens la possibilitat de jugar i retirar-te a Europa, cal retirar-se allà i venir ací a gaudir d’allò que el futbol t’ha donat. Els que venen a retirar-se ací acaben fent-ho de mala manera”, va acabar.